Win een roadtrip met je lief, want tenslotte zijn we allemaal winnaars.

In Giveaway, Roadtrip
Naar beneden!

Het is Valentijn en dat vieren we met een wedstrijdje voor jou en je lief. Waarom? Omdat ik in een winning mood zit en dat eigenlijk behoorlijk gaarne met jou, trouwe lezer, wil delen.
Klinkt wat vaag, Yannick. To the point graag. Wel, daarvoor even terug zappen naar twee weken geleden…


Winnaar van twee Travel Blog Awards

In Gent, daar werden de Bloggers UTD Travel Blog Awards uitgereikt. Soms Ook Heimwee werd van alle blogs het meest (7x!) genomineerd. De druk woog serieus op mijn schouders om dit jaar eens een paar nominaties te verzilveren. Vorig jaar greep ik er vier keer naast, dus ik moest een tandje bijsteken. Zo gezegd, en dus zo gedaan. Met jullie stemmen stevig in mijn achterzak gepropt, een portie slinks lobbywerk en omkooppogingen achter de schermen, koos de jury om Soms Ook Heimwee de prijzen voor Best Benelux Story en Best Winter Story te laten winnen. Nog steeds dubbele pret met de schattige beeldekens op mijn living kast. Een MIA is er niets tegen.

De winnende artikels? De Faeröer eilanden en Kamperen tussen wilde dieren in Han. Check ze maar eens, nu ze dat virtuele gouden randje mogen dragen. Soms Ook Heimwee zit dus in de winning mood, nu jij nog.

Win een waardebon van Sunny Cars

Als Sunny Cars ambassadeur mag ik elk jaar enkele vouchers uitdelen. Deze keer kan jij je lief verrassen op Valentijn met een bon voor 150 euro, te gebruiken voor de roadtrip van je hart. Laat het zeker weten als je een zotte aanzoek plant, dat gaan ze plezant vinden bij Sunny Cars.

Hoe kan je winnen?

Het is eigenlijk behoorlijk simpel. Mij en @sunny_cars_autoverhuur volgen op Instagram, op deze post de naam taggen van je lief (of een random iemand die zich maar moet voordoen als je lief) en that’s it. Ik deel wel bonuspunten uit als je Instagram-comment cheesy Valentijn quotes of melige roadtrip songs, waar de doorsnee Knuffelrock CD jaloers op is, bevat

  1. Volg @somsookheimwee en @sunny_cars_autoverhuur
  2. Tag je lief (of iemand die je graag als lief zou willen) in deze post
  3. Verhoog je kansen: een cheesy quote of melige song in je comment vermelden

Sunny Cars, dat is all-in en al.

Ik werk graag met Sunny Cars samen omdat zij altijd en overal alles verzekeren als je je wagen boekt. Met de all-inclusive formule heb je geen gedoe met verborgen kosten, geen ongemakken of vraagtekens als het onheil je pad kruist. Het is gewoon all-in orde. Hier lees je daar mee over. Net alsof je in een sjiek palmbomen-hotel zit waar de oneindigheid aan cocktails in de zwembadbar op je staan te wachten. Oeverloos genieten, op die roadtrip van je hart.

Nog meer winnaars.

En de winning mood, die blijft maar duren. Daarom, een primeurtje voor al jullie verliefde hartjes. Binnenkort ga je hier kunnen genieten van een nieuw design, complete nieuwe look, lekker strak, nog meer informatie die nog sneller te vinden is, nog mooiere kleuren en nog snellere pagina’s. Maak dus snel nog enkele screenshots, want binnenkort ziet het er hier helemaal anders uit.
Ik wil gaarne mijn Cypriotische stromannen bedanken voor het harde website-codeer-werk, Glenn van Visiba voor alle server en hosting dingen waar ik niets van snap, Charlotte voor het redactiewerk, Geoffrey en Bram voor de CSS en front-end adviezerij, Lynse en Jo van Sound of C voor die te gekke travel blog awards show en de bijhorende hapjes, Evy Gruyaert voor haar glimlach. Merci, jullie zijn allemaal winnaars!


Ok, Crash and Burn van Savage Garden, kom maar op!

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: