Missie Australie

Naar beneden!

Voor deze blog ontstond, waren er al wel wilde dromen over verhuizen naar Australië of een wereldreis maken. In 2014 werden de plannen concreet gemaakt – ik vertrok in April 2015 voor onbepaalde duur Down Under – en op deze manier nam ik het thuisfront mee op reis. Road trip plannen Australie? Doe je zo:

Bali, Hong Kong en Nieuw-Zeeland stonden naast het hoofdgerecht ook op de menukaart. Ik wist enkel nog niet hoe en in welke volgorde, en dat daar nog enkele andere landen bij zouden komen. Toen schreef ik ook nog het volgende: Nu is het vooral aftellen tot april 2015, dan steek ik de oceaan over. Hoe ik dat ga klaar spelen, welke slangen ik ga tegenkomen en of ik wel voldoende geld bij heb, kan je hier lezen.

En door de vele reacties heb ik besloten Soms Ook Heimwee te laten bestaan. En Australië; dat was toch echt wel de moeite.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.